Uji i liqenit është i pastër ”notoni” të sigurtë në Strugë dhe Ohër

Banorët e Ohrit, Strugës dhe Debarcës pini ujë të pastër, këtë e tregojnë në Qendrën e Shëndetit Publik në Ohër.‘’Analiza që ne bëjmë, tregojnë se uji i ujësjellësit është i cilësisë së sigurtë dhe i shëndetshëm . Çdo javë  uji  kontrollohet në Ohër dhe Strugë,ndërsa njëherë në muaj cilësia e ujit në viset rurale.Në disa fshatra si rezultat  i mungesës së dezinfektuesëv ka probleme cilësia e ajrit’’,thekson Sasho Tockov nga Qendra për Shëndetin Publik.Duke pasur parasysh se  jemi në prag të sezonit të verës nga Qendra për Shëndet Publik thonë se uji në liqen përgjatë vijës  nga Shën Naumi deri në Radozhdë është i rekomandueshëm për për not, sport dhe rekreacion . (Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…