Vrasje në Austri: Shqiptari vretë me thikë austriaken

Shtetasi austriak, me prejardhje kosovare, Besmir K. (25) edhe më heret kishte paralajmëruar se do të kryejë vrasjen, pasi ishte treguar si agresiv dhe ka qenë i njohur për policinë. Në muajin maj ai ishte dëbuar nga banesa e përbashkët e partneres së vet në Graz të Austrisë. Dhe, këtë të diele, para syve të tre fëmijëve, ai e vret të dashurën e vet!

Austriakja 31-vjeçare, Michaela K. të shtunën ka qëndruar në kopshtin e saj me foshnjen, duke u shpërndarë fëmijëve akull dhe duke kuvenduar me fqinjtë. Disa nga ta kanë pasur frikë nga babai i foshnjes tremujore, të birit të kosovarit, duke e alarmuar policinë në muajin maj, pasi ai e kishte thyer një dritare të shtëpisë, pas një zënke me austriaken, shkruan „Krone“ përcjellë „Shtegu.com“. Që atëherë, Besmiri gjithnjë e ka kërcënuar austriaken, ndërsa gjatë një zënke e ka thyer edhe një nofull.

Zënkat kanë qenë përditshmëri e tyre, ndërsa sipas fqinjëve, kosovari të shtunën ka qenë i dehur. Gjatë natës ishte shkaktuar një zënkë e zhurmshme mes tij dhe austriakes. Më në fund, ai e merr një thikë duke e goditur austriaken disa herë para syve të foshnjes së vet dhe dy fëmijëve jashtëmartesorë: Matteo (5) dhe Lara (9).StrugaLajm

Pas kryerjes së krimit, i dyshuari e ka alarmuar policinë austriake rrëth orës 05.30, duke pritur në ballkon dhe duke u arrestuar pa ndonjë rezistencë.
Loading…


loading…