Dita e parë e Kurban Bajramit, ditë jopune për qytetarët e besimit islam

Dita e parë e Kurban Bajramit 1 shtatori, është ditë jo pune për qytetarët e bashkësisë myslimane në Republikën e Maqedonisë, njoftoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Kurban Bajrami është shpallur ditë jo pune në pajtim me Ligjin për festa në Republikën e Maqedonisë.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve të besimit mysliman ia uroi festën e  Kurban Bajramit.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...