Mickovski sherr me sigurimin e spitalit, pasi nuk e lejuan ti vizitojë ish ministrat Janakievski dhe Ristovski

Ish ministri i transportit nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Mile Janakievski është rraahur fiziikisht në buurgun hetues të Shutkës, ku nga mbrëmë ndodhet në paaraburgim 30 ditorë. Përveç Janakievskit konfrontim raportohet të ketë pasur edhe ish ministri, Spiro Ristovski, i cili prej mbrëmë gjithashtu gjendet në paaraburgim.

Jozyrtarishtë suulmi ka ndodhur në oborrin e buurgut, derisa të buurgosurit kanë qenë duke shëtitur. Zënka verbale ka filluar mes Ristovskit dhe një të buurgosuri tjetër.

Menjëherë pas zënkës Ristevski dhe i buurgosuri tjetër janë dërguar për kontroll në ambulancën e buurgut, pas çka janë transferuar në spitalin e qyteit “8 Shtatori”. Në tentim për ti vizituar ato, lideri i VMRO-DPMNE-së ka tentuar që me forcë të hyjë në dhomëm e pacientëve.StrugaLajm

Përndryshe, Janakieski dhe Ristovski nga mbrëmë gjenden nnë paaraburgim 30 ditorë në buurgun hetues të Shutkës. (koha.mk)

S

In : Aktuale

Loading...
loading...