Rritje rrogash duan edhe mjekët privat

 Pas paralajmërimeve të Ministrisë së Shëndetësisë për rritje të pagave deri në 5 të mjekëve nga muaji shtator, një gjë të tillë e kanë kërkuar edhe mjekët që punojnë në sektorin privat, informon Koha.

Shoqata e Mjekëve Privatë – ShMPM mirëpret trendin e rritjes së pagës së kapitalit për gjinekologët dhe kolegët e tjerë nga shëndeti terciar dhe sekondar, por thonë që zgjidhjet e tilla të pjesshme të çojnë në pakënaqësi të madhe në mesin e mjekëve amë. “Apelojmë ky trend i rritjes së pagave në sektorin e shëndetësisë që të zbatohet në institucionet private shëndetësore, të cilat janë të lidhura me kontrata me FSSHM”, thonë nga ShMPM.StrugaLajm
Loading…


loading…