Sot filloi viti shkollor

Sipas të dhënave të MASH-it, numri i përgjithshëm i nxënësve të regjistruar në klasën e parë arrin deri 20437.

Në shkollat e mesme janë regjistruar gjithsej 17131 nxënës. Interesim më të madh ka zgjuar arsimi profesionale, ku janë regjistruar 9983 nxënës, ndërsa në gjimnaz janë regjistruar 6703.

Nga MASH thonë se numrin përfundimtar të nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme do ta kenë në mes të shtatorit, pas kompletimit të të dhënave në koordinim me gjitha komunat.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...©