Pollozhani:Politikaneve te shpifur dhe diplomave te blera do t’ua shohim sherrin

Shpëtim Pollozhani

Njerëzit të pa formuar kombëtarisht dhe intelektualisht, gjithashtu janë mall rentabil për pushtet-mbajtësit e lartpërmendur.

Individë me dosje dhe vepra kriminale aktive, gjithashtu janë mall shume rentabil.

Matrapazët dhe vrasësit, gjithashtu janë mall rentabil.

Me kontingjentet e lartpërmendur, edhe mundet te fitohen zgjedhjet ( jo edhe për shume gjate) por jo edhe rruga e demokracisë dhe e prosperitetit.

Kryeministri aktual e kishte gojën plote se do ta luftoje krimin. Mos valle nuk ështëStrugaLajm

krim kur ai paragjykon dhe ajgëton për te zgjedhur tek shqiptaret individë me dosje te trasha.

Mos valle nuk është krim te lejohen te shesin diploma universitete privat, te cilët nuk i plotësojnë as kushtet elementar ( çdo universitet duhet te këtë gjashte fakultete, ku secili fakultet duhet ta këtë edhe institutin dhe bibliotekën e vete). Te mos flasim për kuadrin arsimor dhe punimet e tyre kërkimor-shkencor.

Politikaneve te shpifur dhe diplomave te blera (shume politikane u diplomuan pasi u bene politikane) do t’ua shohim sherrin ne 40 vjetet e ardhshëm, mirëpo Zaevi nuk do ti ushqeje dhe nuk do ti mbaje pranë edhe shume gjate këta individë pasi i ka si një tërkuzë neper këmbë.

In : Aktuale

Loading...
loading...