Komuna e Strugës, avancon Resul Hanin dhe Afrim Bekteshin në administratën komunale!

Komuna e Strugës nëpërmjet faqes së saj zyrtare ka njoftuar  për avancimet që kanë ndodhur në  organikën e saj administrative .Kështu Komuna e Strugës dhe kryetari Mustafa Zabzuni në bazë të konkursit intern kan vendosur  që shef i Sektorit Për Urbanizëm,Veprimtari Komunale Komunikacion dhe Mbrojtje të Mjedisit të jetë Resul Hanin.Ndërkohë, po me vendim të Komunës  Afrim Beketeshi është zgjdhur si udhëheqës i Njësisë për Sport dhe Shoqata të qytetarëve.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...