Rajoni – Bota
Vajzat që ikën nga shtëpia: Nëse na doni mos na kërkoni

Janë marrë në pyetje nga policia e Elbasanit 3 minorenet e larguara nga banesat e tyre në fshatin Selcë e Poshtme në Pogradec. të Shqipërisë. Denoncimi u bë nga B. Ç që deklaroi se dy vajzat e tij B. Ç, 16 vjeç dhe L.Ç,14 vjeç, së bashku me fqinjën e tyre, me inicialet A.B 16

Kulturë
Ndryshe me Fejzi Bojkun,veleshtarin e Shkupit!

Delvinë KËRLUKU Shkrimtari Fejzi Bojku ka lindur më 24 mars të vitit 1937 në Veleshtë të Strugës. Me krijimtari origjinale e me përkthime nisi të merret qysh kur ishte në bankat e shkollës së mesme dhe bashkëpunoi me revistat për fëmijë në Shkup e Prishtinë, si në “Fatosi”, “Gëzimi”, “Pionieri”, shtojca “Shkollari” etj, punë së cilës iu përkushtua gjatë tërë jetës duke botuar mbi pesëmbëdhjetë